U bent hier:

Onze top 5 hotels in St. Petersburg

Onze persoonlijke top 5 hotels in St. Petersburg.

Alle hotels hebben een zeer goede klantwaardering op tripadvisor en zijn gunstig gelegen ten opzichte van bezienswaardigheden en/of metro.

 1. The state Hermitage museum official hotel *****
  Dit stijlvolle hotel creëert de sfeer van de tsaren en paleizen. De service is uitstekend te noemen en het hotel heeft een spa- en welnesscenter. Voor de gasten is er gratis WIFI beschikbaar.
 2. Solo Sokos palace bridge hotel *****
  Sokos is een finse hotelketen met 3 hotels in St. Petersburg. Dit hotel is gunstig gelegen op Vasilievsky eiland. Vanuit dit hotel is het nooit ver lopen naar de diverse bezienswaardigheden. Het hotel heeft een prima prijs kwaliteit verhouding en is voorzien van een riant zwembad met 8 sauna's en elegante spa voorzieningen.
 3. Domina Prestige *****
  Dit stijlvolle trendy hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van de Isaac kathedraal. Het hotel is erg kleurrijk en voorzien van een fitnessruimte en sauna.
 4. Original sokos hotel Olympia garden ****
  Olympia garden ligt buiten het centrum aan Moskovsky prospect. Er is een metrostation op slechts 200 meter. De directe omgeving van het hotel kent vele restaurantjes en prachtige kerken. In het hotel zijn een fitnessruimte en sauna aanwezig.
 5. Nevsky contour ***
  Gelegen aan de belangrijkste straat van Sint Petersburg is dit een goede uitvalsbasis voor diegene die een goedkoper hotel zoekt. De comfortkamers zijn ruim en stijlvol ingericht. Het personeel is zeer gastvrij en behulpzaam. De metro ligt hier slechts een paar honderd meter vandaan.