U bent hier:

Pavlovsk (Paleis en Park)

Pavlovsk is een van de historische keizerlijke landgoederen rondom Sint-Petersburg en ligt op slechts 29 kilometer van de stad en zeer dicht bij het landgoed in Tsarskoje Selo.
In Pavlovsk, dat genoemd is naar Paul I, zijn het Landhuis en honderden hectares mooi beplante parken te vinden zijn. Het interieur van het Landhuis verraadt een veelheid aan invloeden uit verschillende kunst- en architectuurstijlen. Het Landhuis, hoewel het kleiner is en minder versierd dan die van Tsarskoje Selo en Peterhof, heeft het gevoel van een stijlvol paleis en u kunt zich voorstellen dat zijn inwoners niet voor een middagje in het paleispark zijn gaan jagen.
Pavlovsk heeft veel van zijn charme aan het prachtige landschapspark te danken. Gelegen langs de pittoreske vallei van de rivier de Slavjanka, dit uitgebreide park is versierd met kleine paviljoens en architecturale grapjes. Het dichte berkenbos in het park, talrijke doorverbindende paden die er doorheen lopen en de beek- en zijriviertjes van de Slavyanka rivier die door het park meanderen maken het park een prachtige omgeving voor een lange wandeling en geven een gevoel van het Russische platteland.

Duur: 5 uur

Prijs p.p. (Engels/Duits/ Spaans/Frans)

1 pers.€ 192,50
2 pers.€ 107,50
3 pers.€ 93,75
4 pers.€ 77,50
5 pers.€ 68,75
6 pers.€ 66,25
7 pers.€ 57,50
8 pers.€ 55,00


Toeslag Nederlands sprekende gids op de totaalprijs: € 100,-