U bent hier:

Huwelijksreis Moskou/Sint Petersburg (op maat)

Huwelijksreizen zijn altijd maatwerk
Hieronder volgt een voorbeeld van een honeymoon van dag tot dag. Onze huwelijksreizen worden altijd naar persoonlijke wensen samengesteld.

Dag 1 - aankomst & diner in Moskou

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Deze eerste dag van jullie honeymoon komen jullie aan in Moskou, waar jullie met veel luxe verwend gaan worden. Zo wordt je allereerst per limousine en privé gids vervoerd naar het hotel. Nadat jullie zijn ingecheckt en opgefrist volgt een romantisch avondprogramma: stijlvol dineren aan boord van de Radisson boot met uitzicht op 'Moskou by night'.

Dag 2 - Moskou verkennen

De tweede dag start met het eerste uitgebreide ontbijt van de vakantie, waarna jullie de gids en fotograaf ontmoeten. Samen bezoeken jullie de meest bijzondere bezienswaardigheden van Moskou. Wat denk je van een fotoshoot op het Rode Plein? Dat levert prachtige herinneringen op voor later! Jullie gids vertelt alles over de cultuur en historie van de Russische hoofdstad, waardoor Moskou nog meer indruk maakt. 's Avonds dineren jullie bij kaarslicht in het chique restaurant Turandot.

Dag 3 - van Moskou naar Sint Petersburg

Na het tweede ontbijt in jullie hotel in Moskou is het tijd om uit te checken, want deze dag reizen jullie naar de mooie stad Sint Petersburg. Onderweg maak je samen met de gids een tussenstop in de stad Sergiev Posad, ook onderdeel van de mooie Gouden Ring. De reis wordt vervolgd per trein en in de avond komen jullie aan in het hotel in Sint Petersburg. Daar kunnen jullie een typisch Russische 'bread and salt ceremony' beleven. En in de avond dineren jullie gezellig in het restaurant van het hotel.

Dag 4 - ontdek Sint Petersburg

Na het eerste ontbijt in Sint Petersburg staat jullie wederom een mooie dag inclusief gids en fotograaf te wachten. Gedurende twee uur gaan jullie op een unieke manier genieten van al het moois dat Sint Petersburg te bieden heeft: tijdens een rondrit in een koets én een excursie over de daken van de stad. Dineren doen jullie in een prachtig 'restaurant with a view'. En deze dag wordt afgesloten met een rondvaart door de stad. De bruggen gaan in de sprookjesachtige nacht open! En dat onder het genot van heerlijke cocktails.

Dag 5 - meer Sint Petersburg

Sint Petersburg heeft nog meer voor jullie in petto. Zo bezoeken jullie vandaag het Catharinapaleis en ervaren jullie een ware Troika Riding. In het Podvorie restaurant worden jullie verwend met een typisch Russische lunch. 's Middag staan de Izaäkkathedraal en een Folk Show in het Nikolayevsky Palace op het reisprogramma. Daar is ook jullie diner geregeld.

Dag 6 - meer Sint Petersburg

Jullie bezoeken op deze zesde dag het Peterhof Palace & Park en het Museum Faberge. Verder is er genoeg vrije tijd om naar eigen idee in te vullen. Misschien willen jullie nog wat souvenirs van jullie huwelijksreis kopen? Het diner is weer volledig verzorgd in het restaurant Demidov.

Dag 7 - meer Sint Petersburg

Op deze laatste volle dag van jullie honeymoon brengen jullie en bezoek aan het Hermitage Museum en het Yusupov Palace. In de avond neemt deze huwelijksreis jullie mee naar een Russische balletvoorstelling, want die betoverende sfeer moet je geproefd hebben! En dan praten jullie tijdens deze laatste avond na over jullie honeymoon in het restaurant Russian Empire.

Dag 8 - vertrek uit Sint Petersburg

Na het ontbijt sluiten jullie deze honeymoon af en vertrekken jullie in een retro auto naar de luchthaven in gezelschap van de gids. Een huwelijksreis om nooit te vergeten!

Inbegrepen bij deze huwelijksreis:

  • 2 nachten in 5-sterren accommodatie Metropol in Moskou
  • 5 nachten in 5-sterren hotel Hermitage in Sint Petersburg
  • Dagelijks ontbijt
  • 1 lunch
  • 7 diners met driegangenmenu
  • Alle vervoer volgens programma
  • Lokale Engelssprekende gids
  • Entreegelden volgens programma